Vi hos MF Kulturreiser har planlagt en gruppereise til Tibet i juni 2018. Denne 16 dagers rundreisen tilbyr møte med rike kulturer, interessant historie og fantastisk natur. Med tog kjører vi fra Kinas frodigste lavland Sichuan-sletten til Tibet-høgplatået med variert og fantastisk naturlandskap. I Tibet vil du oppleve høye, snøkledde fjell, tynn luft, klar himmel, mantrasang, gyngende bønneflagg, sirklende bønnemøller og uopphørlig brennende røkelse.

kulturreiser_tibet_2018_03_Potalapalasset_618px

Vi bruker de første dagene i Lhasa for å akklimatisere oss til høyden og for å få med Dalai Lamas vinterpalass Potala, Sommerpalasset Norbulingka, «Hjertet av Tibet» Jokhangtempelet, et av de tre store klostrene Sera koster mer mer. Deretter drar vi sørover og vestover for å besøke Gyantse, Shigatse, Sakya og Tingri hvor livet har stått stille i århundrer.

kulturreiser_tibet_2018_01_618px

Sist men ikke minst kommer vi frem til Mount Everest Base Camp (5150moh), da er vi nær verdens høyeste fjell og vi håper at været kan tillate oss å se den karakteristiske toppen. Vi lover deg at opplevelsene står i kø på denne reisen.

Naturlandskapet er fabelaktig og de ulike kulturer du skal oppleve er enestående.  Som alltid skal vi sove og spise godt og kose oss på turen som vil gi uforglemmelige minner. 
Hvis du er interessert i denne turen, la ikke denne sjansen gå fra deg.

kulturreiser_tibet_2018_02_618px

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.