Den store øya Taiwan, også kjent under sitt portugisiske navn Formosa (Ilha Formosa – den vakre øya), ligger ca. 160 km fra Kinas østkyst. Med sine 23 millioner innbyggere tilhørte Taiwan «Asias fire tigere» sammen med Hongkong, Singapore og Sør-Korea. Disse landene hadde rask økonomisk utvikling i perioden 1970 – 1990. Med innflytelse fra det kinesiske fastlandet, Japan og den vestlige verden byr Taiwan på fascinerende kultur, imponerende historiske severdigheter, spennende mat, vakker natur og gjestfrie folk.

Taiwan er veldig lite besøkt av vestlige turister. Det er en sjarmerende øy som venter på å bli oppdaget. Denne rundreisen vil vise deg Taiwans historie, kultur og vakre natur med vulkanske sjøer og nydelige strender. Turen går langs øyas vestlige del fra nord til sør til Kenting, med fine sandstrender. Deretter kjører vi langs østkystens dramatiske naturlandskap fra sør til nord og tilbake til Taipei.

Vi skal få med de store attraksjonene; «Det nasjonale palassmuseum» med enorme gjenstander og kunst fra det kinesiske fastland, «Chiang Kaisheks minnehall», «Yehliu geopark» med merkelige klippeformasjoner og Taiwans fremste nasjonalpark «Taroko». Landets verdensberømte teplantasje med endeløs grønske. Alifjellet med ubeskrivelig naturlandskap, landets heftigste kveldsmarked og den skjønne Sol- måne-sjøen er også noen av reisens høydepunkter.

Vil du bli med oss til Taiwan og oppleve det andre Kina og forstå mer om hvordan det gamle Kina var? Det er flere ledige plasser. Vil du bli med?

Detaljert program finner du her. Pris fra kr 27.900 (mer info her).

PS! Vi ordner gruppevisum til Kina. Våre reisende trenger verken å levere inn fysisk pass eller møte opp personlig for å avlegge fingeravtrykk i den kinesiske ambassaden. Det vi trenger fra våre reisende er en passkopi.

Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image

Ta kontakt for mer informasjon eller gå direkte til bestilling av reise >>>

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.