2020 nov/des – Et annet Kina – Taiwan

26. november – 10. desember 2020 – 15 dager

Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image

Innledning         Dagsprogram         Reisekart         Pris         Program i Pdf

Den store øya Taiwan, også kjent under sitt portugisiske navn Formosa (Ilha Formosa – den vakre øya), ligger ca. 160 km fra Kinas østkyst. Med sine 23 millioner innbyggere tilhørte Taiwan «Asias fire tigere» sammen med Hongkong, Singapore og Sør-Korea. Disse landene hadde rask økonomisk utvikling i perioden 1970 – 1990. Med innflytelse fra det kinesiske fastlandet, Japan og den vestlige verden byr Taiwan på fascinerende kultur, imponerende historiske severdigheter, spennende mat, vakker natur og gjestfrie folk.

Taiwans historie er nært knyttet til det kinesiske fastlandet, selv om Taiwan var portugisisk koloni i en veldig kort periode og var kontrollert av Japan fra 1895 frem til etter andre verdenskrig. Det er et sted hvor man lever et rolig og behagelig liv, et sted som har overlevd både store, overhengende og korte, hjelpeløse perioder, og et sted som både er fjernt og nært for fastlandskinesere. Her lever fortsatt gamle Kinesiske tradisjoner og vaner, og her får vi oppleve en fascinerende blanding av gammelt og nytt.

Taiwan er veldig lite besøkt av vestlige turister. Det er en sjarmerende øy som venter på å bli oppdaget. Denne rundreisen vil vise deg Taiwans historie, kultur og vakre natur med vulkanske sjøer og nydelige strender. Turen går langs øyas vestlige del fra nord til sør til Kenting, med fine sandstrender. Deretter kjører vi langs østkystens dramatiske naturlandskap fra sør til nord og tilbake til Taipei.

Vi skal få med de store attraksjonene; «Det nasjonale palassmuseum» med enorme gjenstander og kunst fra det kinesiske fastland, «Chiang Kaisheks minnehall», «Yehliu geopark» med merkelige klippeformasjoner og Taiwans fremste nasjonalpark «Taroko». Landets verdensberømte teplantasje med endeløs grønske. Alifjellet med ubeskrivelig naturlandskap, landets heftigste kveldsmarked og den skjønne Sol- måne-sjøen er også noen av reisens høydepunkter.

Vil du bli med oss til Taiwan og oppleve det andre Kina og få oppfatning om hvordan det gamle Kina var?

OBS! Vi tar forbehold om program- og prisendringer og ønsker deg en uforglemmelig tur!

Ta kontakt for mer informasjon eller gå direkte til bestilling av reise >>>